Week van Bidden en Vasten: 24 – 27 september

Week van Bidden en Vasten: 24 – 27 september
Inmiddels is het een ‘traditie’ geworden om het nieuwe seizoen te starten met een week van bidden en vasten. Deze keer is het thema ‘Wandelen in de Geest’ naar aanleiding van Johannes 14:15-20. 

Van dinsdag 24 september tot vrijdag 27 september komen we elke avond van 20 – 21 uur samen op de Oude Enghweg. Er is ruimte voor gebed, lofprijs en aanbidding en zal er elke avond vanuit een ander perspectief iets gedeeld worden over dit thema. Op vrijdagavond sluiten we de week af door met elkaar het avondmaal te vieren. 

Vasten betekent jezelf onthouden van iets zodat je minder afgeleid bent en je je beter kunt richten op God. Vasten kun je door niet te eten, maar ook door bepaalde activiteiten zoals tv-kijken, sociale media achterwegen te laten. De tijd die je normaal gesproken hieraan besteed kun je dan gebruiken voor bijbellezen en gebed. 

Uiteraard is iedereen vrij om deze week in te vullen zoals je dat wilt. Uit ervaring vanuit vorige keren, kunnen we zeggen dat het erg opbouwend is om dit met elkaar te delen. We nodigen je dan ook van harte uit om één of meerder avonden aanwezig te zijn.