Opbouw

Opbouw

We zien dat de gemeente in de Bijbel vergeleken wordt met een Tempel of Gebouw in aanbouw. Ook wordt o.a. de vergelijking gemaakt met een lichaam waarbij elk deel goed functioneert als het op de juiste plaats is, heel is en door de andere delen wordt erkend. Ieder gemeentelid bouwt mee en wordt door de Heilige Geest gebruikt om anderen verder te laten groeien in zijn relatie met Jezus en onze plaats en taak in de wereld dienend in te nemen.

 

 

 

 

 

 

Zondagse Samenkomst

In onze samenkomsten nemen we daarom tijd voor de preek, tijd om elkaar te bemoedigen, voor de mogelijkheid van getuigenissen en profetie. Maar ook de fellowship bij de koffie naar afloop is een wezenlijk deel van gemeente-zijn, omdat de leden elkaar opbouwen vanuit relatie met elkaar. De diensten worden gehouden op  Boomberglaan 6 en de dienst begint om 10 uur. Vanaf 9:30 staat er koffie en thee klaar. De dienst wordt afgerond tussen 11:30 en 12:00. Tot 13 uur is er de mogelijkheid om na te praten, vrienden te ontmoeten en is er gelegenheid om vragen te stellen en om voorbede (pastoraat) te ontvangen.

 

 

Kinderwerk en Tieners

Voor de kinderen tot 12 jaar is er tijdens de preek een eigen programma. We zien de kinderen niet alleen als ‘de toekomst’, maar ook nu zijn zij voor ons een wezenlijk deel van ons gemeente-zijn.

 

 

 

Kringen

Op elke 2e en 4e woensdagavond van de maand komen we als gemeente op diverse adressen in kringen samen.

Het doel is fellowship en om vanuit die relaties elkaar op te bouwen en uit te dagen om te groeien in je plaats in het Koninkrijk en Jezus in de wereld te vertegenwoordigen. Eerste zorg voor elkaar vindt dan ook plaats vanuit de kring. Dit gebeurt op basis van de relaties die ontstaan en de mate waarin mensen elkaar leren kennen.

Indien u vragen hebt of geïnteresseerd bent om een avond bij te wonen, neemt u dan contact op met Oscar Griffioen (o6-1857 2276) of via info@zoutenlicht.nl

 

 

 

Bidstond

Deze is op zaterdagmorgen vanaf 9 uur (Berlagelaan 211). De bidstond duurt ongeveer een uur. We nemen tijd om te bidden voor de punten die mensen oa. via onze gebedskaartjes hebben aangegeven. Indien u punten hebt waarvoor u voorbede wilt, kunt u altijd contact op nemen met Oscar Griffioen (06 – 1857 2276), of per mail oscar@zoutenlicht.nl

 

Bijbelstudie

Op elke 3e woensdag van de maand is er een algemene bijbelstudie. Iedereen is welkom.

Voor informatie over het thema van dit seizoen en de cursussen kunt u elders op de website terecht.

Er zal een outline van het onderwijs beschikbaar zijn op de desbetreffende avonden.

 

 

 

 

 

Meer informatie betreffende Opbouw:

SamenkomstKringenBijbelstudie en CurssusenPreken (download)Boeken en studiemateriaal (download)