Aanbidding

Aanbidding

Onze eerste prioriteit ligt bij het zoeken van God, Zijn Koninkrijk. Dat willen we niet alleen gezamenlijk doen wanneer we waar dan ook samenkomen, maar ook in ons persoonlijk leven. Dus zowel als groep als wel als individu, op zondag en op maandag. Aanbidding in lofprijs en muziek, alswel als levensstijl.

 

 

Zondagse samenkomst

In onze zondagse samenkomst nemen we ruim de tijd voor aanbidding. We willen beleven met elkaar dat God als Vader in ons midden is.

 

Heilig Avondmaal

Gebruikelijk is het bij ons om op de eerste zondag van de maand tijdens de dienst het Heilig Avondmaal met elkaar te vieren. We zien dit als een feestelijke gezinsgebeuren: het doen het met elkaar en de verschillende kringen bereiden dit om de beurt voor. Daardoor is deze viering ook steeds creatief en een beleving.

Voor meer informatie over het Heilig Avondmaal en onze manier van dit vieren en wie mee kan en mag doen: Aanbidding en het Avondmaal.

 

Aanbidding- en Gebedsavond

Elk 1e woensdagavond van de maand hebben we een Aanbiddings- en gebedsavond

Doel van deze avonden zijn:

  • lofprijs en aanbidding van God: Vader, Zoon en Geest
  • bidden voor specifieke (concrete) noden bidden, met en voor elkaar
  • voorbede voor degenen die zich nog niet bekeerd hebben tot Jezus Christus die we kennen in onze naaste omgeving, denk aan familie- en gezinsleden, buren en collegae

Ook al zullen we geregeld een thema of uitgangspunt hebben voor deze avonden, de bedoeling is dat de aanwezigen met elkaar beleven dat we de avond gezamenlijk “maken” – de beleving dat we door God de Vader aan elkaar gegeven zijn tot opbouw.

 

Meer informatie aangaande Aanbidding:

SamenkomstAanbidding en het Avondmaal – Geest & Vuuravond