Aanbidding

Aanbidding

Onze eerste prioriteit ligt bij het zoeken van God, Zijn Koninkrijk. Dat willen we niet alleen gezamenlijk doen wanneer we waar dan ook samenkomen, maar ook in ons persoonlijk leven. Dus zowel als groep als wel als individu, op zondag en op maandag. Aanbidding in lofprijs en muziek, alswel als levensstijl.

 

 

 

 

Zondagse samenkomst

In onze zondagse samenkomst nemen we ruim de tijd voor aanbidding. We willen beleven met elkaar dat God als Vader in ons midden is.

 

Heilig Avondmaal

Gebruikelijk is het bij ons om op de eerste zondag van de maand tijdens de dienst het Heilig Avondmaal met elkaar te vieren. We zien dit als een feestelijke gezinsgebeuren: het doen het met elkaar en de verschillende kringen bereiden dit om de beurt voor. Daardoor is deze viering ook steeds creatief en een beleving.

Voor meer informatie over het Heilig Avondmaal en onze manier van dit vieren en wie mee kan en mag doen: Aanbidding en het Avondmaal.

 

Aanbidding- en Gebedsavond

Elk 1e woensdagavond van de maand hebben we een Aanbiddings- en gebedsavond

Doel van deze avonden zijn:

  • lofprijs en aanbidden en het uitstappen in de gaven van de Geest
  • met elkaar te beleven dat “ieder iets heeft” wanneer we samenkomen
  • doelgericht voor specifieke noden bidden, met en voor elkaar

Ook al zullen we geregeld een thema of uitgangspunt hebben voor deze avonden, de bedoeling is dat de aanwezigen met elkaar beleven dat we de avond gezamenlijk “maken” – de beleving dat we door God de Vader aan elkaar gegeven zijn tot opbouw.
Vrijmoedigheid en verwachting zijn twee sleutelwoorden voor deze avonden.
We zien deze avonden als middel om elkaar uit te dagen tot het wandelen in de Geest en deze avonden staan dus in het teken van toerusting en oefening om tot zegen te zijn in de wereld.

 

Meer informatie aangaande Aanbidding:

SamenkomstAanbidding en het Avondmaal – Geest & Vuuravond